Coldplay: Αυτά είναι τα τραγούδια που ανυπομονούμε να ακούσουμε live στην Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι

Οι Coldplay έρχονται στην Ελλάδα για δύο εκρηκτικές συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου 2024  

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους «Music of the Spheres», οι Coldplay θα μάς ταξιδέψουν με τις μαγευτικές τους μελωδίες, την ένταση, το συναίσθημα και τον εκρηκτικό τους ρυθμό, που τους έχουν καθιερώσει ως συνώνυμο της επιτυχίας στην παγκόσμια pop-rock σκηνή.

Η «Music of the Spheres» World Tour είναι ένα υπερθέαμα που δεν περιγράφεται με λόγια. Τα εισιτήρια για τις συναυλίες τους εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ, ενώ οι κριτικές από προηγούμενες στάσεις της περιοδείας τους μας κάνουν να ανυπομονούμε ακόμη περισσότερο.

Από τη δημιουργία τους το 1996, οι Coldplay έχουν κατακτήσει τον πλανήτη με τον μοναδικό τους ήχο, συνδυάζοντας στίχους με ευαισθησία, μουσική ποικιλομορφία και πρωτοποριακή παραγωγή. Με μια σειρά από επιτυχημένα άλμπουμ στο ενεργητικό τους, και εμβληματικά τραγούδια που έχουν γίνει αγαπημένα σε όλο τον τον κόσμο, είναι δικαιολογημένα μια από τις πιο δημοφιλείς μπάντες της εποχής μας.

Αυτά είναι τα τραγούδια που ανυπομονούμε να ακούσουμε live στην Αθήνα το επόμενο καλοκαίρι

  • Viva La Vida

Ένα τραγούδι που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Μπήκε στην καρδιά μας από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το 2008, ως μέρος του ομώνυμου δίσκου των Coldplay. Και πώς να μην το αγαπήσουμε; Με τους συναρπαστικούς στίχους του, την εκπληκτική μελωδία και την ενέργειά του, κατέκτησε την κορυφή των charts, κερδίζοντας και ένα Grammy για το Καλύτερο Τραγούδι της Χρονιάς. Πραγματικά, ποιος μπορεί να αντισταθεί στο μαγευτικό αυτό τραγούδι;

  • Yellow

Το «Yellow» είναι το τραγούδι που μας έκανε να ερωτευτούμε τους Coldplay. Κυκλοφόρησε το 2000, ως το δεύτερο single από τον πρώτο τους δίσκο «Parachutes», και μας συγκλόνισε. Με την απλότητα της μελωδίας του και τους ευθείς στίχους του έφτασε στο No. 4 στο UK Singles Chart και έγινε ένας παγκόσμιος ύμνος για τους ερωτευμένους. 

  • The Scientist

Το «The Scientist» του 2002, είναι ένα από τα τραγούδια που τρυπώνουν κατευθείαν στην καρδιά. Οι στίχοι του είναι βαθιά συγκινητικοί, με την ειλικρινή φωνή του Chris Martin να μάς ταξιδεύει. Το τραγούδι γνώρισε επιτυχία σε όλο τον κόσμο, φτάνοντας στα Top 10 σε πολλές χώρες και κερδίζοντας υποψηφιότητες για βραβεία Grammy. Αυτό που το καθιέρωσε όμως στις καρδιές των fans, ήταν η απευθείας επαφή με την ανθρώπινη ευαισθησία και η δυνατότητα να αγγίξει την καθημερινότητα όπως λίγα τραγούδια καταφέρνουν. Ανυπομονούμε να το ακούσουμε live! 

  • Fix You

Το «Fix You» είναι ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των Coldplay, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005 με το άλμπουμ «X&Y». Το τραγούδι, που έγραψε ο Chris Martin για τη σύζυγό του την εποχή εκείνη, Gwyneth Paltrow, μετά τον θάνατο του πατέρα της, περιγράφει την προσπάθειά του να της δώσει παρηγοριά και ελπίδα. Είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά κομμάτια της μπάντας και σίγουρα θα μάς κάνει να κλάψουμε όταν το ακούσουμε live. 

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr