ΚΑΙΡΟΣ

Christina Aguilera: Γιορτάζει την επέτειο του άλμπουμ της «Stripped» με topless φωτογραφία της και video

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Το κορυφαίο single του «Stripped», το «Dirrty», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002

Η Christina Aguilera τίμησε την 21η επέτειο από την κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ της, «Stripped», «ανεβάζοντας» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα video και φωτογραφίες την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

Η 42χρονη τραγουδίστρια, η οποία είναι ιδιαίτερα σέξι, μοιράστηκε ένα κλιπ που αποτελούνταν από διάφορες σκηνές από τα μουσικά βίντεο των κομματιών του άλμπουμ. Το κορυφαίο single του «Stripped», το «Dirrty», κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2002 και γρήγορα προκάλεσε αντιδράσεις για το περιεχόμενό του. 

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις στο πρώτο της single, το τέταρτο άλμπουμ της Aguilera γνώρισε μεγάλη επιτυχία όταν έκανε το ντεμπούτο του και έφτασε στο νούμερο δύο του αμερικανικού Billboard 200 chart.

Τέσσερα ακόμη singles κυκλοφόρησαν μετά το ντεμπούτο του «Stripped», μεταξύ των οποίων τα «Beautiful», «Fighter» και «Can't Hold Us Down»

Η τραγουδίστρια ήταν, επίσης, υποψήφια για το βραβείο Grammy για την καλύτερη ποπ συνεργασία με φωνητικά για τη δουλειά της στο «Dirrty», αν και τελικά το βραβείο πήγε στους Santana και Michelle Branch. Η Christina Aguilera ξεκίνησε δύο συναυλιακές περιοδείες, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν το 2003, για την υποστήριξη του δίσκου της. Αρκετοί καλλιτέχνες, όπως η Selena Gomez και η Miley Cyrus, ανέφεραν έκτοτε τον δίσκο της ως σημαντική επιρροή στη δική τους δουλειά.

Πηγή: skai.gr