«Black Mirror»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 6η σεζόν που έρχεται στο Netflix

Η 6η σεζόν της αγαπημένης sci-fi anthology-σειράς «Black Mirror» έρχεται στο Netflix στις 15 Ιουνίου 

To «Black Mirror», η αγαπημένη δυστοπική σειρά, δημιούργημα του Charlie Brooker, έρχεται στο Netflix στις 15 Ιουνίου με την 6η σεζόν και… δεν κρατιόμαστε! Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την 5η σεζόν -των τριών επεισοδίων- η οποία είχε κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2019 και μάλιστα, το επεισόδιο με την Miley Cyrus δεν είχε λάβει τον συνηθισμένο ενθουσιασμό ενός black-mirror-επεισοδίου…

Μετά την 5η σεζόν και με το ξέσπασμα της πανδημίας, ο Brooker ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να γράψει σύντομα κάτι καινούργιο για την σειρά- anthology, η οποία εξερευνά τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η τεχνολογία του κοντινού μέλλοντος στην ανθρωπότητα. Πιο συγκεκριμένα είχε δηλώσει πως: «Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω τι στομάχι θα υπήρχε για ιστορίες σχετικά με κοινωνίες που καταρρέουν οπότε δεν θα συνεχίσω να δουλεύω σε κάποιο επεισόδιο από αυτά».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του 2020, μια Ισπανική διαφημιστική εταιρεία δημιούργησε μια ψεύτικη, περιπαικτική διαφήμιση, μια αφίσα που έμοιαζε σαν διαφήμιση για τη σειρά από το Netflix, χωρίς αυτό να σχετίζεται. Η αφίσα δείχνει έναν υποτιθέμενο καθρέφτη που ο καθένας θα μπορούσε να βγάλει μια φωτογραφία ενώ από πάνω γράφει «Black Mirror. 6η Σεζόν. Ζωντανά, Τώρα, Παντού».

Έχοντας όμως επανακάμψει από αυτήν την πράγματι δυστοπική εποχή που ζήσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, είμαστε επιτέλους έτοιμοι να υποδεχτούμε την 6η σεζόν της βραβευμένης με Emmy σειράς.

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν το -πολύ πιθανό- binge-watching της 15ης Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr