ΚΑΙΡΟΣ

Bahar- Καινούρια αρχή: Η Ρενγκίν φέρεται σκληρά στην Μπαχάρ - Απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ (Δείτε το trailer)

Νέο επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΪ, «Bahar-Καινούργια Αρχή», απόψε στις 21.00.

Η Μπαχάρ παίρνει καθημερινά μαθήματα ζωής μέσα στο νοσοκομείο. Αν και προσπαθεί να φανεί συνεπής και επαγγελματίας, η καλοσύνη της την παρασύρει σε λάθη που της κοστίζουν πολύ… 

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

Η Μπαχάρ παίρνει επιτέλους τον πρώτο της μισθό και ψωνίζει δώρα για όλους και για τον εαυτό της. Η χαρά της είναι  περίγραπτη που επιτέλους, με τα δικά της λεφτά μπορεί να προσφέρει κάτι στους ανθρώπους που αγαπά -κυρίως στη μητέρα της και τα παιδιά της.

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Ο Τιμούρ, από την άλλη, πιέζει πολύ τον Αζίζ Ουράς, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να στραφεί στην παρέα και τις συμβουλές του Δρ. Εβρέν. Μία όμορφη φιλία αναπτύσσεται μεταξύ τους, καθώς ο Εβρέν δεν κρίνει και δεν υποτιμά τον Αζίζ. Αυτή η σχέση όμως, δεν αρέσει καθόλου στον Τιμούρ. 

Οι εξελίξεις στο νοσοκομείο δεν αφήνουν την Μπαχάρ να χαρεί για πολύ. Από  η μία, κάποιοι έχουν αρχίσει να υποψιάζονται την πραγματική σχέση της με τον Δρ. Τιμούρ και από την άλλη, η ασθενής που της ανέθεσε η Δρ. Ρενγκίν αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολη περίπτωση απ’ ό,τι φαινόταν αρχικά.

Η σύγκρουση μεταξύ Μπαχάρ και Ρενγκίν είναι αναπόφευκτη με την Μπαχάρ, για άλλη μία φορά να σκέφτεται την παραίτηση. Στην τελική της απόφαση θα παίξει ρόλο ένας αναπάντεχος σύμμαχος, ο διάσημος επιχειρηματίας, ο κος Τζιχάν, που τη συμβουλεύει να κυνηγήσει το σωστό όνειρο, να βρει δύναμη μέσα της και να παλέψει για να το πραγματοποιήσει. 

Πρωταγωνιστούν: Demet Evgar (Μπαχάρ), Buğra Gülsoy (Εβρέν), Mehmet
Yılmaz Ak (Τιμούρ), Hatice Aslan (Νεβρά), Ecem Özkaya (Ρενγκίν), Füsun
Demirel (Γκιουλτσέκ), Elit Andaç Çam (Τσαγλά), Demirhan Demircioğlu (Αζίζ
Ουράς), Nil Sude Albayrak (Σερέν), Alisa Sezen Sever (Ουμάι), Hasan
Şahintürk (Ρεχά)
Σενάριο: Ayça Üzüm
Σκηνοθεσία: Neslihan Yeşilyurt

BAHAR
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ
Δευτέρα με Παρασκευή στις 21.00

Στον ΣΚΑΪ
Δείτε την ιστορία από την αρχή:
https://www.skai.gr/tv/show/seires/bahar-kainourgia-archi/sezon-2023-
2024#tab1

#Bahar

Πηγή: skai.gr