Ο Αρναούτογου απαντά στον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη: «Είναι κακόψυχος και μου δημιουργεί μια απέχθεια»

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού μας» έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολιάζοντας την τηλεοπτική επικαιρότητα και τα … μαχαιρώματα

Αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Πρωινού μας» έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σχολιάζοντας την τηλεοπτική επικαιρότητα, τα θετικά σχόλια συναδέλφων αλλά και τα … μαχαιρώματα. 

Σχολιάζοντας δηλώσεις του γνωστού κριτικού τηλεόρασης Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη πριν λίγες μέρες, στις οποίες «κατακεραύνωνε» τον παρουσιαστή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε ότι ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης, «όσο μεγαλώνει, μου δημιουργεί μια αίσθηση απογοήτευσης που δεν με αφορά καθόλου».

Συνεχίζοντας, ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι ο Τριανταφυλλίδης είναι «κακόψυχος και μου δημιουργεί απέχθεια». 

Ένας άνθρωπος που αντί να μεγαλώνει και αν είναι γαλαντόμος, μεγαλώνει και είναι κακός, δεν έχει μια καλή κουβέντα για κανέναν. Αυτός ο τύπος ποτέ δεν με συγκίνησε, οπότε τα λόγια του δε με αγγίζουν ούτε κατά διάνοια, μου προκαλεί απέχθεια. Εδώ και χρονιά τον έχω κατατάξει στην κατηγορία ανθρώπων που και μόνο που εμφανίζεται και μιλάει είναι προσβλητική η εμφάνισή του»  είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «έξω από τα δόντια». 

Πηγή: skai.gr