Καταιγίδα

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου ΕΜΥ: Πού θα πέσουν καταιγίδες και χαλάζι - Μεγάλη συχνότητα κεραυνών

Σήμερα προβλέπονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Κλείσιμο

Απάτη με το πρόσωπο και τη φωνή του Γιώργου Νταλάρα μέσω AI

Ήδη ο τραγουδιστής έχει απευθυνθεί στη δίωξη

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος και με το δίκιο του, ο Γιώργος Νταλάρας με το που ενημερώθηκε πως κυκλοφορεί και καλά διαφήμιση με τον ίδιο να προτείνει στον κόσμο ιατρικό προϊόν, αμέσως κατέφυγε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος καταθέτοντας μήνυση κατ’ αγνώστων για απάτη.

Ο ίδιος με μια ανάρτηση προειδοποιεί και τον κόσμο για την απάτη προσπαθώντας να τους ενημερώσει για να τους προστατεύσει από τυχόν αγορές.

«Τις τελευταίες ημέρες -όπως έχει συμβεί δυστυχώς και στο παρελθόν- κυκλοφορεί ένα νέο, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, κακοφτιαγμένο βίντεο με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Χρησιμοποιεί με δόλο την εικόνα μου και τις συχνότητες της φωνής μου για να παραπλανήσει τον κόσμο προτρέποντας με αυτόν τον τρόπο στην αγορά ιατρικού προϊόντος.

Προφανώς πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ που διώκεται ποινικά. Γι’ αυτό έχω υποβάλλει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μήνυση – έγκληση κατά του άγνωστου δράστη, κατόχου των συγκεκριμένων προφίλ».

Το Story του Γιώργου Νταλάρα

Πηγή: womenonly