ΚΑΙΡΟΣ

Άγρια Γη: Το σχέδιο του Άρη κινδυνεύει

Σήμερα στις 18.50, στον ΣΚΑΪ

Η σχέση της Ρένας (Ε. Ασημακοπούλου) και του Αντώνη (Χ. Στυλιανμού) περνάει κρίση, καθώς εκείνος αμφισβητεί ότι η Ρένα είναι στόχος παρακολούθησης. Αντίθετα, η Όλγα (Ζ. Δούκα) έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη (Κ. Σόμμερ), που δρα προστατευτικά πλέον για εκείνη.
 



Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), νιώθοντας προδομένος από την Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη), της ζητάει να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει. Μια συνάντηση Στέφανου (Π. Σκαρμέας) και Άρη δεν εξομαλύνει την κατάσταση.
 



Ταυτόχρονα, η επέμβαση της Χριστίνας (Σ. Κρούσκα) απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιο εκδίκησης του Άρη. Η επιστροφή του Κωστή (Θ. Μπανούσης) και η βελτίωση της υγείας του, δίνουν μεγάλη χαρά στην Όλγα, όμως παράλληλα, μια νέα απειλή εναντίον της, την κάνει να αμυνθεί δραστικά.
 



Ο Μάνος (Θ. Πατριαρχέας) ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα αποφασισμένος να κάνει ό,τι χρειαστεί, προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια (Α. Ανδρέοβιτς).



Εν τω μεταξύ, η Κατερίνα (Α.Μ. Ηλιάδου) αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, όμως ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος.

Δείτε το απόσπασμα:
 

Πηγή: skai.gr