Κλείσιμο

Λευτέρης Παπαδόπουλος: Η αφρόκρεμα των Ελλήνων τραγουδιστών τίμησε τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού

Η αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού τίμησε τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, σε μια μαγική βραδιά - Συγκίνησε η Χάρις Αλεξίου

Τα λόγια είναι πραγματικά φτωχά για να περιγράψει κανείς τη χθεσινή (Τετάρτη) συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε που ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Η αφρόκρεμα του ελληνικού τραγουδιού τίμησε τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τη ζωντανή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, σε μια μαγική, συγκινητική βραδιά που θα μείνει χαραγμένη βαθιά στις μνήμες όλων όσοι την παρακολούθησαν. 

Παπαδόπουλος

Η συμμετοχή του κοινού στη μεγάλη συναυλία ήταν ενθουσιώδης, η προσφορά του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο ελληνικό τραγούδι και τον ελληνικό πολιτισμό είναι ανυπολόγιστη, και ο κόσμος το γνωρίζει.Στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο βρέθηκαν περισσότεροι από 35 χιλιάδες θεατές. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, αιώνιος έφηβος, απολάμβανε τη βραδιά, με τραγούδια και στίχους που ανακαλούν μνήμες και αισθήματα σε όλους μας. 


Η Χάρις Αλεξίου συγκίνησε στη μεγάλη συναυλία, τραγουδώντας ξανά για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το τραγούδι. «Λευτέρη, ξέρεις ότι έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά στον ΄΄αρχηγό’’ δεν μπορείς να πεις όχι... Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει» δήλωσε η τραγουδίστρια, και τραγούδησε το αγαπημένο τραγούδι «Ο αρχηγός», με το Καλλιμάρμαρο να σείεται από τα χειροκροτήματα.

Νταλάρας

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την αγορά δενδρυλλίων και για ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του Περιβάλλοντος. Tη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. 

Παπαδόπουλος

Η συναυλία ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με εμβληματικές μελωδίες να ερμηνεύονται μοναδικά από 16 αγαπημένους καλλιτέχνες.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ  ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΜΕ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ:

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Χαρούλα Αλεξίου
ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ
ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ

Παπαδόπουλος

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΜΙΝΩΣ ΜΑΤΣΑΣ
ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Παπαδόπουλος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ

Κοσμοσυρροή στη συναυλία του «Ολοι μαζί Μπορούμε» για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Πηγή: skai.gr