Seven Kings Must Die: H ταινία που βασίζεται στη σειρά «The Last Kingdom»

Mε τον Alexander Dreymon να επιστρέφει στον ρόλο του 

Το Netflix κυκλοφόρησε σήμερα την πολυαναμενόμενη ταινία «Seven Kings Must Die» (Οι Επτά Βασιλιάδες Πρέπει να Πεθάνουν) που βασίζεται στην επιτυχημένη σειρά «The Last Kingdom».

Επί έναν αιώνα, πόλεμος είχε ξεσπάσει σε όλη τη χώρα μεταξύ των κατοίκων της και των Δανών εισβολέων. Τώρα, η ειρήνη έχει αποκατασταθεί και η χώρα είναι σχεδόν ενωμένη. Μόνο ο λόρδος Ούτρεντ του Μπέμπανμπεργκ, που κυβερνά στη Νορθουμβρία, δεν έχει ακόμα δεσμεύσει τη γη του στον θρόνο. Όταν όμως ο βασιλιάς Έντουαρντ πεθαίνει, η ειρήνη απειλείται καθώς οι δύο πιθανοί κληρονόμοι του, Έθελσταν και Έλφγουιρντ, μάχονται για να διεκδικήσουν το στέμμα. Αφού ο Ούτρεντ μαθαίνει πως ο Έθελσταν, που κάποτε ήταν προστατευόμενός του, θα πολεμήσει, πηγαίνει να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει τη νίκη. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός πρίγκιπας έχει παρασυρθεί από μια σκοτεινή επιρροή και δεν είναι το αγόρι που κάποτε γνώριζε. Όταν οι ενέργειες του Έθελσταν απειλούν τη ζωή που γνώρισε, ο Ούτρεντ θα κληθεί να αποφασίσει σε ποιον θα μείνει πιστός: στον βασιλιά ή στην πατρίδα του.

Η ταινία «Seven Kings Must Die»

 Στο μεταξύ, μια νέα απειλή προσεγγίζει τις ίδιες ακτές. Ο Δανός βασιλιάς και πολέμαρχος Άνλαφ είναι εδώ, ελπίζοντας να σπείρει το χάος και να εκμεταλλευτεί τη διχόνοια προς όφελός του. Καθώς οι ενέργειες του Έθελσταν δημιουργούν εχθρούς στα Βρετανικά Νησιά, ο Άνλαφ ενώνει τους εχθρούς του βασιλιά σε μια ισχυρή συμμαχία που απειλεί το όραμα της ενοποίησης της Αγγλίας. Όταν η συμμαχία ζητά τη βοήθεια του Ούτρεντ για τα σχέδιά της, εκείνος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε εκείνους που νοιάζεται περισσότερο και το όνειρο ενός ενωμένου βασιλείου.

Η ταινία «Seven Kings Must Die»

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους ηθοποιούς: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, Rod Hallett, Harry Gilby, Ross Anderson, Ingrid García-Jonsson, James Northcote και Cavan Clerkin. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: ταινία