ΚΑΙΡΟΣ

Robert Downey Jr: Ανησυχούσε να παίξει τον Iron Man για 11 χρόνια

Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του ως υπερήρωας στο «Iron Man» του 2008 και σκοτώθηκε στο «Avengers: Endgame» του 2019, εμφανιζόμενος σε συνολικά εννέα ταινίες της Marvel

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό The New York Times ότι ανησυχούσε ότι η υποκριτική του θα μπορούσε να κινδυνεύσει, ενώ έπαιζε τον Iron Man / Tony Stark για 11 χρόνια στο Marvel Cinematic Universe. Ο ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του ως υπερήρωας στο «Iron Man» του 2008 και σκοτώθηκε στο «Avengers: Endgame» του 2019, εμφανιζόμενος σε συνολικά εννέα ταινίες της Marvel.

«Αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν ένας μυς που διαθέτεις έχει ατροφήσει», είπε ο Ντάουνι Τζούνιορ σχετικά με τους κινδύνους να παίζεις τον ίδιο χαρακτήρα για πάνω από μια δεκαετία.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την επίδραση που θα μπορούσε να έχει στην υποκριτική του, το παίξιμο του Iron Man, για 11 χρόνια, ο Ντάουνι Τζούνιορ απάντησε: «Ναι, 100% και ήξερα ότι υπήρχε ένα σημείο όπου ο Κρίστοφερ Νόλαν υποστήριζε ας δουλέψουμε αυτούς τους άλλους μύες, αλλά ας το κάνουμε χωρίς να έχετε τα πράγματα που προτιμάται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ