Πρεμιέρα για το «Freakier Friday» των Λίντσεϊ Λόχαν και Τζέιμι Λι Κέρτις το καλοκαίρι του 2025

Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Νίσα Γκανάτρα και με παραγωγούς τους Άντριου Γκαν και Κριστίν Μπέρ 

To σίκουελ της επιτυχημένης κωμωδίας «Freakier Friday» που κυκλοφόρησε το 2003 με πρωταγωνίστριες τη Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) και την Τζέιμι Λι Κέρτις (Jamie Lee Curtis) απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση των Walt Disney Studios στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 8 Αυγούστου του 2025, την ίδια ημέρα με τo «The Battle of Baktan Cross» του Πολ Τόμας Άντερσον (Paul Thomas Anderson) και με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio).

Συνοδεύτηκε από ένα στιγμιότυπο των Κέρτις και Λόχαν οι οποίες αναπαρήγαγαν μία από τις πιο διάσημες σκηνές της αρχικής ταινίας.

Οι δύο πρωταγωνίστριες επιστρέφουν στους ρόλους τους μετά από 22 χρόνια, υποδυόμενες τη μητέρα και την κόρη, Τες και Άννα αντίστοιχα, οι οποίες κατά λάθος αλλάζουν σώματα.

Μαζί τους επιστρέφουν οι Μαρκ Χάρμον (Mark Harmon), Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ (Chad Michael Murray), Κριστίνα Βιντάλ Μίτσελ (Christina Vidal Mitchell), Χέιλι Χάντσον (Haley Hudson), Λουσίλ Σουνγκ (Lucille Soong), Στίβεν Τομπολόφσκι (Stephen Tobolowsky) και Ρόζαλιντ Τσάο (Rosalind Chao).

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, «καθώς αντιμετωπίζουν τις αμέτρητες προκλήσεις που προκύπτουν όταν οι δύο οικογένειες ενώνονται, η Tess και η Anna ανακαλύπτουν ότι ο κεραυνός μπορεί όντως να χτυπήσει δύο φορές».

Η ταινία έχει ήδη ολοκληρώσει τα γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Νίσα Γκανάτρα (Nisha Ganatra) και με παραγωγούς τους Άντριου Γκαν (Andrew Gunn) και Κριστίν Μπέρ (Kristin Burr, όπως αναφέρει το Deadline.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ