Oppenheimer: «Κέρδισε» για πρώτη φορά τη Barbie στο παγκόσμιο box office

Το ιστορικό δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν πήρε προβάδισμα στην έκτη εβδομάδα προβολής του  

Το Oppenheimer κατέκτησε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο box office την έκτη εβδομάδα προβολής του, ξεπερνώντας για πρώτη φορά τη Barbie.

Από τις 21 Ιουλίου που κυκλοφόρησαν και οι δύο ταινίες, η κωμωδία φαντασίας της Greta Gerwig παραμένει μπροστά από το Oppenheimer στο παγκόσμιο box office. Το Σαββατοκύριακο 25-27 Αυγούστου, ωστόσο, το ιστορικό δράμα του Κρίστοφερ Νόλαν βρέθηκε στην κορυφή.

Όπως αναφέρει το ScreenDaily, το Oppenheimer συγκέντρωσε 38,1 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ η Barbie έμεινε πίσω με 35,3 εκατομμύρια δολάρια.

Η ώθηση είναι αποτέλεσμα της καθυστερημένης κυκλοφορίας του Oppenheimer σε δύο νέες χώρες: Την Ιταλία, όπου συγκέντρωσε 9,7 εκατ. δολάρια στο πενθήμερο ντεμπούτο του, και την Ελλάδα, όπου συγκέντρωσε 882.000 δολάρια. Η ταινία, μάλιστα, αναμένεται να λάβει ακόμα μια σημαντική ώθηση αυτή την εβδομάδα, με το Oppenheimer να κάνει πρεμιέρα στην Κίνα την Τετάρτη (30 Αυγούστου).

Παρά το γεγονός ότι αυτή την εβδομάδα έμεινε πίσω, η Barbie εξακολουθεί να βρίσκεται σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει την ταινία “The Super Mario Bros. Movie” ως η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα για το 2023. Η ταινία ξεπέρασε πρόσφατα τα 1,342 δισ. δολάρια στο παγκόσμιο box office, ξεπερνώντας επίσημα το Harry Potter And The Deathly Hallows – Part 2 ως η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα στην ιστορία της Warner Bros.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr