Hypnotic: Στη δημοσιότητα το trailer του νέου θρίλερ επιστημονικής φαντασίας

O Ben Affleck κυνηγάει έναν ληστή τραπεζών που ελέγχει το μυαλό του

Ο διάσημος σκηνοθέτης Robert Rodriguez αποκάλυψε την πρώτη πλήρη εικόνα του νέου του θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, Hypnotic, σε ένα συναρπαστικό τρέιλερ.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Ben Affleck ως ντετέκτιβ που κυνηγάει την εξαφανισμένη κόρη του, αλλά με μια ανατροπή. Το Hypnotic υπόσχεται να προσφέρει μια σειρά από στυλιζαρισμένες σκηνές δράσης και στοιχεία επιστημονικής φαντασίας που σίγουρα θα συναρπάσουν το κοινό.

Ο  Rodriguez είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία μιας σειράς εντυπωσιακών ταινιών, όπως τα Desperado, From Dusk till Dawn, Sin City και Alita: Battle Angel, μεταξύ άλλων.

Το Hypnotic ήταν ένα μακροχρόνιο έργο πάθους για τον Rodriguez, ο οποίος άρχισε να δουλεύει πάνω στο σενάριο το 2002. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, περιέγραψε το φιλμ ως «μία από τις αγαπημένες του ιστορίες». 

Στο trailer βλέπουμε τον χαρακτήρα του Ben Affleck, έναν ντετέκτιβ, να ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της κόρης του. Η ιστορία παίρνει γρήγορα τροπή όταν ο ντετέκτιβ ανακαλύπτει έναν ληστή τραπεζών που ελέγχει το μυαλό του και έχει αιχμαλωτίσει την κόρη του. Το βίντεο προϊδεάζει για αρκετές sci-fi ανατροπές που σίγουρα θα προσθέσουν ένα ενδιαφέρον στρώμα στο γεμάτο δράση θρίλερ.

Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου του 2023.

Πηγή: watchandchill