Καβγάς on air μεταξύ Ηλιόπουλου και Μπέου - «Τι δουλειά κάνεις εσύ ρε;» - Δείτε βίντεο

«Αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω», αντέδρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη λογομαχία ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νάσο Ηλιόπουλο και στον υποψήφιο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο, ξέσπασε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είπε για «Champions League τοξικότητας, το οποίο έχει κερδίσει με πάρα πολύ μεγάλη διαφορά ο Αχιλλέας Μπέος, προσθέτοντας ότι «αν επανεκλεγεί ο δήμαρχος Βόλου αυτό «θα είναι πολύ κακή εξέλιξη για τη δημοκρατία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε «τεράστιο σκάνδαλο με το Πανθεσσαλικό στάδιο», τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Επινοικιάζεται στην ΠΑΕ που χρωστάει λεφτά. Ο δήμαρχος δίνει κρατικές υποδομές στην επιχείρησή του, χρωστάει λεφτά στον δήμο».

Οι αναφορές του Νάσου Ηλιόπουλου προκάλεσαν την επέμβαση του Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος ανέβασε αμέσως τους τόνους, λέγοντας: 

«Εάν η ΠΑΕ Βόλος οφείλει ένα ευρώ στο Πανθεσσαλικό, παραιτούμαι αύριο από δήμαρχος. Δεν υπάρχει καμιά παρανομία. Αυτό έχουν μάθει από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν βάλει μυαλό ακόμη… λάσπη, κατηγορίες. Τι δουλειά κάνεις ρε συ; Το επάγγελμά σου... Ανύπαρκτε… πήγαινε κάνε καμιά δουλειά ανεπάγγελτε»». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε, λέγοντας: «Αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα το κάνω. Ένα ντιμπέιτ έκανες με τον αντίπαλό σου ή κρυβόσουν. Είσαι κρυμμένος μέσα στη λάσπη γιατί είναι ο φυσικός σου χώρος. Μέσα στη λάσπη είσαι, μέσα στη λάσπη θα μείνεις».

Δείτε το βίντεο: 


 

Πηγή: skai.gr