ΚΑΙΡΟΣ

Αγοραστός: Οι αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να αναβληθούν

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ειδικότερα, ο κ.Αγοραστός ανέφερε ότι «δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας, αν ήταν απόφαση της Περιφέρειας, δεν θα γινόταν. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε, ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές

Αναβολή των αυτοδιοικητικών επιβάλλει η κρίσιμη κατάσταση με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel, υποστήριξε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, στην ΕΡΤ.

Ειδικότερα, ο κ. Αγοραστός ανέφερε ότι «δεν είναι απόφαση της Περιφέρειας, αν ήταν απόφαση της Περιφέρειας, δεν θα γινόταν. Αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε, ότι δεν μπορεί να γίνουν εκλογές. Πως θα πάνε σε όλες αυτές τις περιοχές να ψηφίσουν;»

«Το έχω θέσει το θέμα στο Υπουργείο και ζήτησα άμεση χρηματοδότηση για να γίνουν αυτά τα έργα γρήγορα και με ταχείες διαδικασίες. Διότι, αν πάνε με τις συνθήκες κανονικότητας, τα έργα αυτά δεν πρόκειται να γίνουν μέσα σε χρονικά διαστήματα τέτοια που να επιτρέπουν την επαναφορά στην προγενέστερη κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα.» διευκρίνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας.
 

Πηγή: skai.gr