Κίνα: Διευθύντρια παιδικού σταθμού προσέλαβε χορεύτρια pole dancing (vid)

Επιθυμώντας να δώσει λίγο χρώμα στη γιορτή για τη νέα σχολική χρονιά η διευθύντρια ενός βρεφονηπιακού σταθμού στην Κίνα προσκάλεσε μία χορεύτρια pole dancing, ένα θέαμα που εξόργισε τους γονείς των μαθητές και προκάλεσε αντιδράσεις στο Διαδίκτυο.

Όπως πολλά κινεζικά σχολεία στην Κίνα, έτσι και ο βρεφονηπιακός αυτός σταθμός στην Σενζέν διοργάνωσε χθες Δευτέρα γιορτή για τη νέα σχολική χρονιά. Μια εκδήλωση στην οποία συνήθως εκφωνούνται ομιλίες, δίνονται παιδικές παραστάσεις.


Όμως προς μεγάλη έκπληξη των παρευρισκόμενων --γονιών, παππούδων και μαθητών—στη γιορτή αυτού του σταθμού εμφανίστηκε μια χορεύτρια pole dancing, ημίγυμνη, η οποία άρχισε να χορεύει γύρω από τον στύλο υπό τους ήχους έντονης μουσικής.

Βίντεο από το θέαμα αυτό κυκλοφόρησε γρήγορα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και σε μέσα ενημέρωσης. Σε αυτό φαίνεται η νεαρή χορεύτρια με ένα μικροσκοπικό σορτς να επιδίδεται σε προκλητικές κινήσεις μπροστά από τα μικρά παιδιά, τα οποία την κοιτούν έκπληκτα, ντυμένα με τις στολές τους και στοιχισμένα σε γραμμές.

Πολλοί γονείς εξέφρασαν την οργή τους στο Διαδίκτυο, ενώ απείλησαν να πάρουν τα παιδιά τους από τον βρεφονηπιακό αυτό σταθμό και ζήτησαν την παραίτηση της διευθύντριάς του Λάι Ρονγκ.

«Pole dancing σε μια γιορτή για τη νέα σχολική χρονιά; Πώς να τολμήσω να της εμπιστευθώ τα παιδιά μου;», διερωτήθηκε μία μητέρα.

Σε ανακοίνωσή της η Λάι ζήτησε συγγνώμη για αυτό το «καταστροφικό» θέαμα και δήλωσε ότι λυπάται που δεν «έλεγξε» το είδος του σόου. Με την χορεύτρια ήθελε απλώς «να ζωντανέψει» την τελετή και να κάνει πιο πικάντικη την ατμόσφαιρα, δικαιολογήθηκε.

Ωστόσο η συγγνώμη της δεν φάνηκε να αρκεί καθώς οι αρμόδιες αρχές ανακοίνωσαν ήδη από χθες την απόλυσή της και την έναρξη έρευνας στον βρεφονηπιακό σταθμό.
Πηγή: skai.gr